Aangenaam Wonen
Aangenaam wonen

Vitalis residentie Gennep telt 12 verdiepingen, waarin 42 ruime appartementen, 2 penthouses, een ondergrondse parkeergarage en fietsenberging. Op iedere etage bevinden zich telkens vier appartementen. Er is een verbindingsgang met revalidatie- en zorglocatie Vitalis Wissehaege.

De appartementen

De vloeroppervlakte van de appartementen variƫren van 102 m2 tot 180 m2 exclusief loggia of dakterras. Er is keuze uit vijf type appartementen die variƫren in ligging, oppervlakte en indeling.

Veiligheid en comfort

In de appartementen van de residentie speelt domotica een belangrijke rol. Domotica zijn elektrische toepassingen die het leven veraangenamen en de beveiliging optimaliseren. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een alarmeringssysteem om zorgverleners te waarschuwen en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Faciliteiten

De locatie ligt nabij zwemcentrum De Tongelreep, een ijsbaan en het fraaie parkachtige Genneper Parken. In de directe omgeving is (op Vitalis Wissehaege en woongebouw Kortonjo) een uitgebreid aanbod van voorzieningen (o.a. bar/restaurant met buitenterras, een supermarkt, kapsalon, schoonheidsspecialiste, cadeauwinkel, kledingwinkel). Regelmatig houden enkele huisartsen en een apotheek uit Eindhoven een spreekuur in nabijgelegen woongebouw Kortonjo.

Bereikbaarheid

Vitalis Residentie Gennep is een ideale plek om te wonen. De Residentie ligt middenin de natuur en is toch perfect bereikbaar via de uitvalswegen en het openbaar vervoer.